NIEUWS!

NIEUWS!

Ik had het al een tijdje in mijn hoofd zitten; de volgende fotoshoot zou bij de Genneperhoeve plaatsvinden. Daar in de voortuin. Die kleine appelgaard. Omringt door een flinke haagbeuk. In de zon. Blije kids, een hapje eten, drinken en een relaxt sfeertje. De vrolijke Smeerlappen goed in gebruik en hangend aan de waslijn. En dat allemaal vast leggen op de gevoelige plaat…

Best saai als ik nu zou zeggen dat alles helemaal goed ging…oké BIJNA alles ging wel echt goed! Kleine dingetjes zoals;ik weet niet welke SmeerLab ik aan wil, en de camera die het opeens niet meer deed en misschien zelfs alle foto’s kwijt! Laatste ding was wel lichtelijke paniek… Maar uiteindelijk kwam alles gewoon goed. Er was meer van; Jaaa worstenbroodjes, dansen op muziek, lachen, zwaaien naar de camera, balletmoves op een strobaal, schilderkunst, zon, play-doh moment.

Het was een topdag en ik had het niet beter kunnen wensen. De hele week was de voorspelling; VEEL HEMEL WATER. Uiteindelijk ging het pas regenen toen we aan het inpakken waren.

‘Het was een TOPDAG en ik had het niet beter kunnen wensen.’

Vanaf vandaag vieren we de opening van de nieuwe website met webshop, compleet met super foto’s! Ik ben erg tevreden over het resultaat en benieuwd wat jullie er van vinden. En natuurlijk wil ik dit alles graag met jullie delen door middel van een een kortingsactie.


Tot en met 18 juni kun je online bestellen met maar liefst 10% korting!

Met actiecode: CYB10

Bestel je vanaf vandaag de SmeerLab naar eigen keuze. Wees er snel bij, deze actie loopt tot en met 18 juni 2017.

Nog meer leuke foto’s van Smeerlab zien, volg ons op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *