OVER SMEERLAB

Lekker met die kleine handjes in een boterhammetje met appelstroop knijpen en die daarna op je kleren laten vallen… Of heerlijk rondzwieren met spaghetti slierten met rode saus… Of net iets te enthousiast met een druppelende verfkwast.

De Smeerlab is voor kleine & GROTE smeerpoetsen. Door de vrolijke kleuren en schattige prints worden ze door alle kinderen graag gedragen. Ze kunnen heerlijk ravotten zonder hun kleding vies te maken. Natuurlijk hebben we ook STOERE prints voor de boys.

Kortom; de kids zien er leuk uit aan tafel, mogen gewoon lekker smeerlappen!
Mama & Co hebben minder was- en omkleed werk.

Heerlijk knoeien zonder je kleding vies te maken. Kinderen kunnen zich vrij blijven bewegen tijdens het knutselen en spelen. De slabber/ kinderschort is zo ontworpen dat de kleding goed bedekt wordt. Smeerlab wordt vervaardigd uit de beste katoen en laat zich op 40° goed wassen.

GENIETEN

Allemaal inspiratie voor het merk Smeerlab.

Ideaal voor eetpartijen, knutsel-/verffeestjes, kookmiddagen en andere heerlijk smerige kinderactiviteiten is de SmeerLab. Het is een knoeischort/slabber die langer is, met in het midden een split, waardoor hij altijd mooi op de broek blijft liggen. Door de badstoffen achterkant gaat de vloeistof er niet direct doorheen. Dus geen vieze shirts en broeken meer en de fraaie prints maken de vlekken minder zichtbaar.