Geplaatst op Geef een reactie

Fotoshoot Mei 2017

Ik had het al een tijdje in mijn hoofd zitten; de volgende fotoshoot zou bij de Genneperhoeve plaatsvinden. Daar in de voortuin. Die kleine appelgaard. Omringt door een flinke haagbeuk. In de zon. Blije kids, een hapje eten, drinken en een relaxt sfeertje. De vrolijke Smeerlappen goed in gebruik en hangend aan de waslijn. En dat allemaal vast leggen op de gevoelige plaat…

Best saai als ik nu zou zeggen dat alles helemaal goed ging…oké BIJNA alles ging wel echt goed! Kleine dingetjes zoals;ik weet niet welke SmeerLab ik aan wil, en de camera die het opeens niet meer deed en misschien zelfs alle foto’s kwijt! Laatste ding was wel lichtelijke paniek… Maar uiteindelijk kwam alles gewoon goed. Er was meer van; Jaaa worstenbroodjes, dansen op muziek, lachen, zwaaien naar de camera, balletmoves op een strobaal, schilderkunst, zon, play-doh moment.

Het was een topdag en ik had het niet beter kunnen wensen. De hele week was de voorspelling; VEEL HEMEL WATER. Uiteindelijk ging het pas regenen toen we aan het inpakken waren.

Vanaf vandaag vieren we de opening van de nieuwe website met webshop, compleet met super foto’s! Ik ben erg tevreden over het resultaat en benieuwd wat jullie er van vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *